t-office

http://www.t-office.be

t-office is de gespecialiseerde service van t-interim voor hoger opgeleide en gespecialiseerde profielen. We gaan actief met jou op zoek naar het bedrijf en de job die bij jou past. Op interimbasis of meteen in vast dienstverband. Tijdens een uitgebreid selectieproces kijken we niet enkel naar je competenties, maar ook naar je waarden en je ambities. We begeleiden je in je sollicitatieproces, geven je advies rond je CV en sollicitatietips, én we volgen je de eerste maanden na je aanwerving nauwlettend op. Op elk moment van je carrière voel je ons enthousiasme en onze persoonlijke betrokkenheid.

T-office, de gespecialiseerde service van t-interim voor hoger opgeleide en gespecialiseerde medewerkers, helpt je bij het vinden van de best passende job.

Op elk moment van je carrière voel je ons enthousiasme en onze persoonlijke betrokkenheid. We selecteren en rekruteren voor zowel grote bedrijven als voor KMO’s en organisaties in de (semi-) publieke sector. Klanten waarderen vooral onze persoonlijke aanpak en professionaliteit.

In een uitgebreid selectieproces kijkt t-office naar je ervaring, vaardigheden en interesses en koppelt dit aan jouw verwachtingen.

Bij t-office staat de kandidaat centraal. Iedereen is anders en heeft andere behoeften en verwachtingen ten aanzien van zijn of haar ideale job. Dat is het uitgangspunt. Om voor jou de perfecte job te vinden wil t-office je graag leren kennen.

Contact: www.t-office.be