Vandenbussche NV

https://www.vandenbusschebouw.be

De Aalterse bouwonderneming Vandenbussche is een erkende klasse 8 aannemer voor de nieuwbouw en renovatie van alle types gebouwen. Het familiebedrijf is zowel actief in de appartementenbouw als de utiliteitsbouw, zowel voor openbare als privé opdrachtgevers.

Vandenbussche werkt met het concept “Wij Trekken Uw Plan”, waarbij het alles voor zijn rekening neemt van voorbereidende studies, over het opstellen van een lastenboek tot de uiteindelijke oplevering en zelfs onderhoud.

Kom kennismaken met Vandenbussche en laat je overtuigen door ons Young Graduate programma. Ons enthousiast team staat klaar om jou te verwelkomen in de boeiende aannemerswereld. Dankzij een nauwgezette begeleiding, interne en externe opleidingen, expertensessies, … leer je de kneepjes van het vak en krijg je de mogelijkheid om door te groeien tot de functie die jou op het lijf geschreven staat.

Nog geen diploma maar je kan niet wachten om van de praktijk te proeven? Informeer dan zeker naar onze stagemogelijkheden.

Ontdek ook de andere bedrijven binnen de Vandenbussche Groep: Akko (onderhoudscoördinatie, nazorg, bouwprojecten tot 2 miljoen euro) en Qubus (hout, bouw en interieur). www.vandenbusschebouw.be, www.akko.be, www.qubus.be