Planet Talent

https://www.planet-talent.com

Planet Talent introduceert Topstarters bij innovatieve bedrijven en helpt beide partijen sneller groeien. Met persoonlijke coaching en een unieke online leeromgeving stimuleren wij pas afgestudeerden om meteen hoog te mikken. Zoek je uitdaging, passie en een job waarin innovatie centraal staat? Welkom! Want wij zijn allergisch voor de verspilling van jong IT talent!

Wij geloven dat onze Topstarters het verschil maken omdat ze zich onderscheiden door een passie voor innovatie, goesting om hard te werken en een grote leergierigheid. Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Wil jij werken in de wereld van IT applications, Datascience, Infrastructure, Cloud of Business Analyse? Of ben jij een gebeten door automatisatie, elektronica of elektromechanica? Durf dan hoog te mikken en word Topstarter!

Wij hebben 20 jaar ervaring in rekrutering en begeleiding van pas afgestudeerden. Bij ons kan je rekenen op persoonlijke coaching, een uniek leerplatform en een enthousiaste bende collega-topstarters.


Benieuwd welke meerwaarde we voor jou kunnen bieden?

Lees hier het verhaal van Tim, ex-student aan HoGent en nu software developer bij een hoogtechnologisch bedrijf: Het verhaal van Tim