Orbid

https://www.orbid.be/

###Supporting your growth Orbid helpt ondernemingen groeien dankzij een stabiele IT, krachtige software en een sterke HR en operations. Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons.

100 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. Van een state-of-the-art IT-infrastructuur via de juiste business software tot coaching van mensen: we helpen ondernemingen uit alle sectoren groeien.

Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je als medewerker groeit in je job én als persoon. Je werkt aan uitdagende projecten bij interessante klanten, met de beste oplossingen van marktleiders. Naast een upgrade van je technische skills krijg je bij ons ook de kans om je soft skills (zoals communicatievaardigheden en consultancy skills) naar een hoger niveau te tillen. Dit alles in een cultuur van respect, openheid en tal van momenten om bij te praten met collega’s.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket.

Orbid ondersteunt zijn klanten vanuit vlot bereikbare locaties in Gent, Antwerpen en Geel. Kom gerust kennismaken, en grow with us!