Elekti

http://www.elekti.be/

Ben jij ingenieur of technische bachelor? Wordt jij ook overspoeld met vacatures en weet je niet hoe te kiezen? Dan helpt elekti. jou op weg. Elekti. biedt jou als selectiekantoor meer dan een sollicitatiegesprek. Je wordt er geadviseerd door een ingenieur over welke loopbaan, sector en bedrijfscultuur het best bij je past. Elekti. biedt door deze aanpak een uniek ingenieursnetwerk aan bij bedrijven actief in West- en Oost-Vlaanderen. Wil je deel uitmaken van dit netwerk? Kom dan bij ons langs tijdens de jobbeurs of stuur nu al een bericht naar stefaan@elekti.be voor een afspraak.

elekti. is expert in Jobs en Loopbaanbegeleiding voor Ingenieurs en Technici. Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf met persoonlijke aanpak, zo maken we het verschil. Voeg daar nog wat West-Vlaamse goesting en humor aan toe, en je weet wat je kunt verwachten. Stefaan Gernaey, zelf ingenieur elektromechanica en bestuurder van ingenieursvereniging ie-net West-Vlaanderen, startte elekti. op in 2014. Hij werkte jarenlang als productieleider en sales engineer en rolde bij toeval in HR. Samen met zijn team realiseerde hij al honderden vaste aanwervingen met succes! Het geheim? Voor Stefaan moet het 100% kloppen. Hij ontluikt het talent van de ingenieur of technieker door te luisteren en te adviseren en dit optimaal te matchen. Hij werkt enkel dedicated met bedrijven waar hij zich in hun filosofie kan vinden. Kortom, het werkplezier vergroten is de rode draad in onze aanpak. De focus ligt hierbij op elektromechanica, elektrotechniek, energie, bouw en chemie, voor junior- tot managementfuncties. Twijfel je of je klaar bent voor een volgende carrièrestap? Of zoek je een functie die beter past bij je competenties? elekti. biedt ook loopbaanbegeleiding aan die je inzicht geeft en dit vertaalt in een plan van aanpak.

Kom kennismaken op de workshop: "Joboriëntatie voor Ingenieurs en Technici" of op de lezing "Inspirerend Leidinggeven". Gratis inschrijven kan op www.elekti.be Wees snel, het aantal plaatsen is beperkt tot 10 personen!