Wie de wereld wil ontdekken, beperkt zich niet tot sightseeing. Die duikt erin, stippelt een eigen koers en trotseert de golven. Steeds groter, verder en avontuurlijker. Met die gedrevenheid maakten onze medewerkers Jan De Nul Group expert in zijn vak. Grensverleggende bagger- en milieuactiviteiten of innovatieve offshore en civiele werken? Het is bij ons altijd baanbrekend en net iets uitdagender.
Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (Manufacturing Execution System) en logistieke operaties (Warehouse Management System). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak-, de procesindustrie, in groothandel en distributie.
t-office is de gespecialiseerde service van t-interim voor hoger opgeleide en gespecialiseerde profielen. We gaan actief met jou op zoek naar het bedrijf en de job die bij jou past. Op interimbasis of meteen in vast dienstverband. Tijdens een uitgebreid selectieproces kijken we niet enkel naar je competenties, maar ook naar je waarden en je ambities. We begeleiden je in je sollicitatieproces, geven je advies rond je CV en sollicitatietips, én we volgen je de eerste maanden na je aanwerving nauwlettend op. Op elk moment van je carrière voel je ons enthousiasme en onze persoonlijke betrokkenheid.
Groep Van Roey creëert leefbare en duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, winkelen en sporten. Wij ontwikkelen totaaloplossingen die het verschil maken in de levens van mensen. Ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden en exploiteren (DBFMO), de 9 bedrijven uit onze groep maken dit samen waar: vanhout.pro, Van Roey, Algemene Bouw Maes, Artem, Staalbeton, Architon, Van Roey Vastgoed, Sportoase en Van Roey Services. Onze aanpak vertrekt steeds van een slim ontwerp dat de gebruikers centraal stelt en maximaal gebruik maakt van duurzame materialen, hernieuwbare energie, energiezuinige technieken en slimme sensortechnologie. Zo kunnen wij over een periode van 30 jaar een totaaloplossing garanderen met de laagste levenscycluskost en de hoogste leefbaarheid. Meer weten? Surf naar [www.groepvanroey.be](www.groepvanroey.be)
De Willy Naessens Group is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, garages, landbouwgebouwen en zwembaden. Door onze totale verticale integratie heeft de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 7000 realisaties. Daarnaast is de Group actief in de vleessector. De Group is zowel actief in de productie van fijne vleeswaren, gekookte en geraden hammen, salami ed., als in de distributie van onze producten naar slagerijen, delicatessewinkels en supermarkten. Ter ondersteuning van onze groei zijn we steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel bedienden als arbeiders. Onze medewerkers hebben uiteenlopende talenten en uiteenlopende achtergronden. Ze komen terecht in een dynamische werksfeer vol kansen. Hun persoonlijke groei en ontwikkeling wordt immers gegarandeerd door een stabiel en financieel sterk bedrijf.
De Ad Ultima Groep is met een omzet van 23 miljoen euro, 200 medewerkers en vestigingen in Frankrijk en België, één van de belangrijkste Microsoft Partners. Onze organisatie is actief in een waaier van productie gerichte sectoren en kende sinds haar ontstaan een sterke en gezonde groei. De diverse certificaties en partnerships van ons bedrijf weerspiegelen de continue groei van Ad Ultima en de hoge graad van klantentevredenheid die wij halen uit de implementatie van het state-of-the-art ERP pakket,
ArcelorMittal in Gent is een groot staalbedrijf gelegen langs het kanaal Gent-Terneuzen. Binnen het bedrijf zijn er ruim 4.600 medewerkers aan de slag die jaarlijks ongeveer 5 miljoen ton staal produceren. Overal waar je kijkt, kom je het staal van ArcelorMittal Gent tegen: in auto's, windturbines, bruggen,... Heb je een master-diploma, dan word je binnen ArcelorMittal Gent als kaderlid aangenomen. Vandaag telt de site ongeveer 600 kaderleden. Ruim 250 ervan hebben een master in de ingenieurswetenschappen op zak. Zij ondersteunen de productie en onderhoud van de site, maar je treft hen ook aan in automatisering, engineering, informatica, onderzoek en ontwikkeling. Ook internationale tewerkstelling behoort tot hun mogelijkheden aangezien het bedrijf deel uitmaakt van de ArcelorMittal group die wereldwijd actief is. Wist je trouwens dat ArcelorMittal Gent sterk inzet op industrie 4.0? Elke dag opnieuw worden de grenzen van het staal maken er opgezocht om zo die 'slimme (staal)fabriek van de toekomst' te kunnen worden. Hierin speelt ook de samenwerking met de academische wereld een belangrijke rol. Daarom ging ArcelorMittal Gent in 2016 onder meer een structurele samenwerking met Universiteit Gent aan.
Door middel van co-creatie ontluikt AUSY het ware potentieel van zowel klanten als consultants. Hoogopgeleide experts aantrekken, persoonlijk coachen en op de juiste plaatsen tewerkstellen is onze core business. Op een eerlijke, wendbare en innoverende manier zetten we dagelijks meer dan 1600 professionals in om echt meerwaarde te creëren voor onze klanten. AUSY maakt deel uit van de Randstad Holding en onderscheidt zich in 6 vakgebieden: Finance, IT, Human Resources, Life Sciences, Engineering en Sales & Marketing. Maar eigenlijk maken we vooral het verschil door onze mensen. Hun passie en ondernemerschap, gecombineerd met een gezonde dosis fun, bepalen mee het DNA van AUSY. We zijn altijd op zoek naar straffe high potentials. Is een carrière via AUSY echt iets voor jou? Neem dan zeker een kijkje op [www.ausy.be](http://www.ausy.be).
Bamcontractors is een dochtermaatschappij van **BAM Belgium** die deel uitmaakt van de Koninklijke BAM Groep die investeert in vernieuwde technologie en sterk inzet op innovatie. Het is één van de grootste bouwbedrijven in België met expertise in gebouwen, infrastructuur, burgerlijke bouwkunde, industriële- en waterbouwkundige projecten. Onze mensen zijn gedreven door kwaliteit, veiligheid, vakkennis en services en zijn continu op zoek zijn naar zaken om te verbeteren.
Canon staat gekend om zijn innoverende technologieën en oplossingen op vlak van beeldverwerking. Naast een brede waaier aan fotografisch materiaal, biedt Canon ook hoogwaardige print- en scansystemen aan voor elk marktsegment. Met een ongeëvenaarde kennis op vlak van document- en informatiebeheer, kan Canon zijn uitgebreide en wereldwijde klantenkring steeds verrassen met de nieuwste technologieën.
A global leader in consulting, technology services and digital transformation, Capgemini is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients’ opportunities in the evolving world of cloud, digital and platforms. Building on its strong 50-year heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. It is a multicultural company of 200,000 team members in over 40 countries. The Group reported 2017 global revenues of EUR 12.8 billion. Visit us at [www.capgemini.com](https://www.capgemini.com)
Werken aan wegen en autosnelwegen, tramsporen, containerterminals, luchthavens, parkings, sportcomplexen: Colas Belgium draagt bij tot het succes van boeiende projecten voor de openbare en particuliere markt. Colas Belgium beschikt over een nationaal netwerk van afdelingen, een uitgebreide technische expertise, industriële en logistieke middelen die de volledige productieketen omvatten en krachtige instrumenten inzake onderzoek en ontwikkeling. Daardoor kunnen we onze klanten kwaliteitsvolle materialen en concurrentiële diensten aanbieden. Onze troeven: Bijzondere aandacht voor onthaal en integratie. Dynamische en aangename werksfeer. Gevarieerde en uitdagende jobs met doorgroeimogelijkheden. Permanente opleidingsmogelijkheden. Aantrekkelijk salarispakket, extralegale voordelen en een firmawagen. Regionale tewerkstelling in onze verschillende vestigingen: Brussel, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Wegebo), Antwerpen en Limburg (VBG) en Wallonië.
We're passionate about **combining technology and business**. We don’t use technology for the sake of technology: It's the way we help people and companies to do what they love doing, but in the most efficient way. How exactly? Digital | Mobile & Web development | Cloud | ERP | Software development | Operations | IoT | Infrastructure & security | Data analytics
“Deloitte” is the brand under which tens of thousands of dedicated professionals in independent firms throughout the world collaborate to provide [audit](https://www2.deloitte.com/be/en/services/audit.html), [financial advisory](https://www2.deloitte.com/be/en/services/financial-advisory.html), risk management, and [tax services](https://www2.deloitte.com/be/en/services/tax.html) to select clients.
DirectIT is een full service partner voor KMO's waar persoonlijke aanpak, expertise en flexibiliteit voorop staan. Met een portfolio van tevreden klanten in verschillende sectoren zoals de Willy Naessens Group, Snel Logistics en Speedo bieden we voor elke klant een gepaste oplossing.
**The Dow Chemical Company (‘Dow’) is an organization driven by science and technology and a strong commitment to contribute to reshaping the world we live in and enhancing the quality of life. As earth’s population continues to rise in the years to come, current and future generations will face huge environmental and sustainability challenges. At Dow, we ensure our unique chemical, physical and biological science capabilities are combined to provide innovative products and solutions, where they are needed most.** **About Dow Benelux and Dow Terneuzen** The story of Dow Benelux starts in 1955 with the opening of a trading office in Rotterdam. Today, the Benelux area (the Netherlands, Belgium and Luxembourg) covers seven Dow sites: two in the Netherlands (Terneuzen and Delfzijl), and five in Belgium (Antwerp, Brussels, Tertre, Zwijndrecht and Seneffe). Dow in Terneuzen is the second largest integrated production site of Dow worldwide and plays an important role in the development and production of basic chemicals. Our three naphtha crackers convert crude oil into ethylene, propylene, benzene, and butadiene, from which over 800 different products are being created. Our state-of-the-art research facilities at Terneuzen are Dow Benelux’ main innovation platforms where key partnerships between our scientists, business developers and customers are being established. Furthermore, the site offers international services to the Dow businesses in Europe, the Middle East, Africa and India, such as logistics, customer service, finance, and human resources.
Ben jij ingenieur of technische bachelor? Wordt jij ook overspoeld met vacatures en weet je niet hoe te kiezen? Dan helpt elekti. jou op weg. Elekti. biedt jou als selectiekantoor meer dan een sollicitatiegesprek. Je wordt er geadviseerd door een ingenieur over welke loopbaan, sector en bedrijfscultuur het best bij je past. Elekti. biedt door deze aanpak een uniek ingenieursnetwerk aan bij bedrijven actief in West- en Oost-Vlaanderen. Wil je deel uitmaken van dit netwerk? Kom dan bij ons langs tijdens de jobbeurs of stuur nu al een bericht naar stefaan@elekti.be voor een afspraak.
Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau met volgende vakgebieden: GEBOUWEN, INFRASTRUCTUUR & CONSULTANCY SERVICES. De hoofdzetel van Evolta is gevestigd te Brussel, met regionale vertegenwoordiging te Moerbeke, Wevelgem, Rumst en Oostende. Als onafhankelijk ingenieurs- en architectenbureau wil Evolta zijn positie verder verstevigen. Daarom zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers met volgende profielen: projectingenieurs, ontwerpers, tekenaars, toezichters, ..., in alle technische disciplines: bouwkunde, machinebouw, piping, instrumentatie, elektriciteit, ... Evolta beschikt over een groep van een 100-tal medewerkers. Het grootste deel hiervan genoot een hogere technische opleiding (architecturaal/bouwkundig of elektrisch/mechanisch). Deze worden aangevuld met specialistisch (verkeerskunde, landschapsarchitectuur, veiligheidscoödinator, ...) of algemeen opgeleide collega's. Bij Evolta vind je de creativiteit en innovatie van een KMO en de ontplooiingskansen eigen aan een snelgroeiende onderneming !
We match ambitious companies with the finest IT talent. Our sole focus is to attract young IT talents and nurture them towards excellence.
HR Rail werft aan voor Infrabel en NMBS. Bedrijven met verschillende missies, maar één doel: het optimaal verzekeren van het spoorvervoer. In die context zijn we constant op zoek naar talent om verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan. Technische innovaties, nieuwe infrastructuur, de groei van het nationale reizigersverkeer: er zijn meer dan genoeg belangrijke projecten. Ga als onze nieuwe collega deze boeiende uitdaging aan. Ontdek onze vacatures op www.despoorwegenwervenaan.be
KPMG is een wereldwijd netwerk van professionele dienstverleners op het gebied van audit, belastingen en adviesverlening. Bij ons kan je als masterstudent met een diploma industrieel ingenieur voor een waaier aan opportuniteiten terecht. Zo kan je als Technology Advisor aan het werk, maar kan je bijvoorbeeld ook ons Physical Asset Management team komen versterken.
MBG: YOUR PARTNER IN CONSTRUCTION MBG is reeds lange tijd een gevestigde waarde in de bouwwereld. Onze gedrevenheid in innovatie, kwaliteit én flexibiliteit komt op tal van manieren tot uiting. Wij realiseren projecten van klein tot megagroot, zowel nieuwbouw als renovatie, en dit over héél Vlaanderen. Onze medewerkers zorgen onder andere voor de bouw van woon- en zorgcentra, ziekenhuizen, industriële- en overheidsgebouwen, sportcentra, residenties en de Scholen van Morgen. Door tewerkstelling vanop de werf en kantoren in Wilrijk, Brugge, Brasschaat en Geel trachten we de mobiliteit van onze medewerkers actief te beperken. Dankzij de inbedding van ons merk in de overkoepelende groep CFE, combineren we de flexibiliteit van een zelfstandig opererend bouwbedrijf met een hoge betrouwbaarheid en grote financiële slagkracht. Bekijk onze mooie projecten en vacatures op onze vernieuwde website: www.mbg.be
MEDIAGENIX has been delivering state-of-the-art software for radio and television channels since 1992. Our integrated software suite WHATS’ON has developed into the most advanced broadcast management solution, the backbone for broadcasters, on-demand service providers, and platform/telco operators.
###Supporting your growth Orbid helpt ondernemingen groeien dankzij een stabiele IT, krachtige software en een sterke HR en operations. Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons.
OTA Insight is a Revenue Management Intelligence Provider for the hospitality business (our clients are individual hotels and major chains like Hilton, Accor, … ). OTA Insight dashboard provides rate intelligence for the hotels to increase their revenue by optimisation of the pricing of the rooms on various channels for various length of stays. We combine cutting edge technology and data analytics to provide business intelligence driving revenue management processes to maximise occupancy and rates for incremental revenues. Today OTA Insight is present in more than 134 countries around the world and have more than 16 000 partners.
De nv Stadsbader te Harelbeke is actief als geregistreerde aannemer met een stevige reputatie op het vlak van openbare werken en industriële projecten. De opdrachtgevers zijn zowel openbare besturen als ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren van de bedrijfswereld. De corebusiness situeert zich rond de domeinen wegenis- en omgevingswerken, burgerlijke bouwkunde, waterzuiveringsinstallaties, infrastructuur en industriebouw. Dankzij zijn gedreven en professionele aanpak verwierf Stadsbader de hoogste registratie en erkenningsklasse waardoor het bedrijf een stevige reputatie wist op te bouwen, Een grote diversiteit aan realisaties, leverden een aanzienlijke ervaring en expertise op en maakten van Stadsbader een belangrijke speler in België. Stadsbader NV telt ruim 1000 gemotiveerde medewerkers. Het bedrijf wordt ondersteund door de technische divisies en productiesteunpunten in Harelbeke, Kallo, Doornik en Kluisbergen.
STRABAG Belgium maakt deel uit van het grote bouwtechnologieconcern STRABAG SE. We realiseren jaarlijks wereldwijd duizenden bouwprojecten. Van omvangrijke infrastructuurprojecten tot complexe gebouwen. Wil jij daar deel van uitmaken? Dat kan! STRABAG Belgium biedt heel wat uitdagingen voor studenten en starters.
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4800 medewerkers en haalde in 2015 een omzet van 1,4 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 8,1 miljard en heeft 34.000 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen van haar succes. Investeringen in infrastructuur en in mensen kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De hoofdzetel van UNILIN is gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.
TBC
Met een perfecte mix van leuke activiteiten en professionele omkadering is Ventigrate een hecht team van collega's die zowel plezier maken als uitdagende projecten tot een goed einde brengen. Ventigrate is hét competence center binnen de Cronos groep dat zich richt op de uitwerking van de digitale werkplek op basis van .NET web oplossingen, Azure, SharePoint en Office 365. De kracht van Ventigrate schuilt in de projectervaring en de technische kennis en vaardigheden van onze consultants. Kennisvergaring en het opvolgen en gebruiken van nieuwe, innovatieve technologieën vormt dan ook de steunpilaar van onze aanpak. Door op regelmatige basis samen te komen en samen te werken, combineren we verschillende niveaus en profielen om de kennisoverdracht optimaal te stimuleren. Hierbij kunnen we rekenen op een solide basis van senior collega's die hun kennis delen en aanwezig zijn als spreker op internationale technologische conferenties.
Meer dan 125 jaar ervaring, een gezonde financiële structuur, een dynamisch team, verantwoorde economische groei, ambitieus zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen, service, klantengericht handelen, … Deze begrippen zijn geen loze marketingtermen, maar de fundamenten waarop we elke dag verder bouwen aan de toekomst en uitbouw van Wyckaert. Als pas afgestudeerde word je begeleid door mensen met ervaring die ervoor zorgen dat je theoretische kennis wordt aangevuld met praktische ervaring. Zij ondersteunen en sturen bij waar nodig. Ons bedrijf heeft een zeer vlakke structuur waarbinnen directe communicatie en coaching van de medewerkers heel nadrukkelijk aanwezig zijn. Groepssfeer, permanente opleiding, flexibiliteit en functioneringsgesprekken zijn enkele thema’s die van groot belang zijn voor de firma. Op de werf word je omringd door de nieuwste technologie. Een informatieuitwisselingsplatform dat de verschillende partijen binnen een bouwproject de mogelijkheid biedt om te communiceren, documenten te beheren en taken toe te wijzen zorgt voor een betere coördinatie, communicatie en samenwerking. Tevens beschikken we over een uitgebreid machinepark. Door de variatie aan projecten (utiliteit, industrie, residentieel, restauratie en renovatie, PPS, design&build) die we uitvoeren kan je een uitgebreide en zeer diverse ervaring opdoen. Daarnaast bieden wij een competitief salarispakket waaraan een aantal belangrijke extra-legale voordelen verbonden zijn. We zijn VCA en ISO gecertificeerd, behaalden het milieucharter van VOKA en doen aan duurzaam ondernemen.