WILLEMEN GROEP is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. De uitbouw van de groep raakte tijdens de vierde generatie in een stroomversnelling, o.a. met de overname van aannemingsbedrijven als Franki (1998), Cosimco (2005), groep De Waal (2005) en wegenbouwers Aswebo (2011) en Aannemingen Van Wellen (2014). Vanaf 2018 wordt ook bouwbedrijf Kumpen (sinds 2011 voor 50% deel van de groep) helemaal geïntegreerd. We bieden onze klanten een bijzonder complementaire waaier aan bouwactiviteiten, gaande van civiele projecten, over industriebouw, residentiële en utilitaire projecten, tot wegenbouw, al dan niet in combinatie.
Wie de wereld wil ontdekken, beperkt zich niet tot sightseeing. Die duikt erin, stippelt een eigen koers en trotseert de golven. Steeds groter, verder en avontuurlijker. Met die gedrevenheid maakten onze medewerkers Jan De Nul Group expert in zijn vak. Grensverleggende bagger- en milieuactiviteiten of innovatieve offshore en civiele werken? Het is bij ons altijd baanbrekend en net iets uitdagender.
Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (Manufacturing Execution System) en logistieke operaties (Warehouse Management System). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak-, de procesindustrie, in groothandel en distributie.
t-office is de gespecialiseerde service van t-interim voor hogere bedienden en gespecialiseerde profielen.
De Willy Naessens Group is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, garages, landbouwgebouwen en zwembaden. Door onze totale verticale integratie heeft de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 7000 realisaties. Daarnaast is de Group actief in de vleessector. De Group is zowel actief in de productie van fijne vleeswaren, gekookte en geraden hammen, salami ed., als in de distributie van onze producten naar slagerijen, delicatessewinkels en supermarkten. Ter ondersteuning van onze groei zijn we steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel bedienden als arbeiders. Onze medewerkers hebben uiteenlopende talenten en uiteenlopende achtergronden. Ze komen terecht in een dynamische werksfeer vol kansen. Hun persoonlijke groei en ontwikkeling wordt immers gegarandeerd door een stabiel en financieel sterk bedrijf.
ABYLSEN is a group of engineering consultants founded in 2005 by several engineers with a joint ambition of development linked to the major European regions. ABYLSEN helps with companies' innovation and performance by providing them with the expertise in technology engineering they require in their transformation projects. ABYLSEN's recruitment is characterized by its very high standards, whether this is in the talent of the consultants and managers recruited or the practices used in the recruitment process. ABYLSEN's know-how combines technological excellence and business expertise.
ArcelorMittal in Gent is een groot staalbedrijf gelegen langs het kanaal Gent-Terneuzen. Binnen het bedrijf zijn er ruim 4.600 medewerkers aan de slag die jaarlijks ongeveer 5 miljoen ton staal produceren. Overal waar je kijkt, kom je het staal van ArcelorMittal Gent tegen: in auto's, windturbines, bruggen,... Heb je een master-diploma, dan word je binnen ArcelorMittal Gent als kaderlid aangenomen. Vandaag telt de site ongeveer 600 kaderleden. Ruim 250 ervan hebben een master in de ingenieurswetenschappen op zak. Zij ondersteunen de productie en onderhoud van de site, maar je treft hen ook aan in automatisering, engineering, informatica, onderzoek en ontwikkeling. Ook internationale tewerkstelling behoort tot hun mogelijkheden aangezien het bedrijf deel uitmaakt van de ArcelorMittal group die wereldwijd actief is. Wist je trouwens dat ArcelorMittal Gent sterk inzet op industrie 4.0? Elke dag opnieuw worden de grenzen van het staal maken er opgezocht om zo die 'slimme (staal)fabriek van de toekomst' te kunnen worden. Hierin speelt ook de samenwerking met de academische wereld een belangrijke rol. Daarom ging ArcelorMittal Gent in 2016 onder meer een structurele samenwerking met Universiteit Gent aan.
Balta Group is de grootste producent van textiel vloerbekleding in Europa met wereldwijd 11 vestigingen in België, Turkije en USA. De groep telt 3.900 werknemers, waarvan 2.600 in België. Balta omvat geweven karpetten, kamerbreed tapijt en tapijttegels voor zowel de residentiële markt als contractmarkt, naaldvilt en technische non-wovens. Onze producten worden naar meer dan 130 landen geëxporteerd. Alles is gericht op een professionele, klantvriendelijke aanpak waardoor we ons kunnen profileren als betrouwbare partner.www.baltagroup.com
Canon staat gekend om zijn innoverende technologieën en oplossingen op vlak van beeldverwerking. Naast een brede waaier aan fotografisch materiaal, biedt Canon ook hoogwaardige print- en scansystemen aan voor elk marktsegment. Met een ongeëvenaarde kennis op vlak van document- en informatiebeheer, kan Canon zijn uitgebreide en wereldwijde klantenkring steeds verrassen met de nieuwste technologieën.
Werken aan wegen en autosnelwegen, tramsporen, containerterminals, luchthavens, parkings, sportcomplexen: Colas Belgium draagt bij tot het succes van boeiende projecten voor de openbare en particuliere markt. Colas Belgium beschikt over een nationaal netwerk van afdelingen, een uitgebreide technische expertise, industriële en logistieke middelen die de volledige productieketen omvatten en krachtige instrumenten inzake onderzoek en ontwikkeling. Daardoor kunnen we onze klanten kwaliteitsvolle materialen en concurrentiële diensten aanbieden. Onze troeven: Bijzondere aandacht voor onthaal en integratie. Dynamische en aangename werksfeer. Gevarieerde en uitdagende jobs met doorgroeimogelijkheden. Permanente opleidingsmogelijkheden. Aantrekkelijk salarispakket, extralegale voordelen en een firmawagen. Regionale tewerkstelling in onze verschillende vestigingen: Brussel, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Wegebo), Antwerpen en Limburg (VBG) en Wallonië.
Daikin Industries, Ltd. is a leading innovator and provider of advanced, high-quality air conditioning solutions for residential, commercial, and industrial applications.
“Deloitte” is the brand under which tens of thousands of dedicated professionals in independent firms throughout the world collaborate to provide [audit](https://www2.deloitte.com/be/en/services/audit.html), [financial advisory](https://www2.deloitte.com/be/en/services/financial-advisory.html), risk management, and [tax services](https://www2.deloitte.com/be/en/services/tax.html) to select clients.
Ben jij ingenieur of technische bachelor? Wordt jij ook overspoeld met vacatures en weet je niet hoe te kiezen? Dan helpt elekti. jou op weg. Elekti. biedt jou als selectiekantoor meer dan een sollicitatiegesprek. Je wordt er geadviseerd door een ingenieur over welke loopbaan, sector en bedrijfscultuur het best bij je past. Elekti. biedt door deze aanpak een uniek ingenieursnetwerk aan bij bedrijven actief in West- en Oost-Vlaanderen. Wil je deel uitmaken van dit netwerk? Kom dan bij ons langs tijdens de jobbeurs of stuur nu al een bericht naar stefaan@elekti.be voor een afspraak.
Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau met volgende vakgebieden: GEBOUWEN, INFRASTRUCTUUR & CONSULTANCY SERVICES. De hoofdzetel van Evolta is gevestigd te Brussel, met regionale vertegenwoordiging te Moerbeke, Wevelgem, Rumst en Oostende. Als onafhankelijk ingenieurs- en architectenbureau wil Evolta zijn positie verder verstevigen. Daarom zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers met volgende profielen: projectingenieurs, ontwerpers, tekenaars, toezichters, ..., in alle technische disciplines: bouwkunde, machinebouw, piping, instrumentatie, elektriciteit, ... Evolta beschikt over een groep van een 100-tal medewerkers. Het grootste deel hiervan genoot een hogere technische opleiding (architecturaal/bouwkundig of elektrisch/mechanisch). Deze worden aangevuld met specialistisch (verkeerskunde, landschapsarchitectuur, veiligheidscoödinator, ...) of algemeen opgeleide collega's. Bij Evolta vind je de creativiteit en innovatie van een KMO en de ontplooiingskansen eigen aan een snelgroeiende onderneming !
We match ambitious companies with the finest IT talent. Our sole focus is to attract young IT talents and nurture them towards excellence.
HR Rail werft aan voor Infrabel en NMBS. Bedrijven met verschillende missies, maar één doel: het optimaal verzekeren van het spoorvervoer. In die context zijn we constant op zoek naar talent om verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan. Technische innovaties, nieuwe infrastructuur, de groei van het nationale reizigersverkeer: er zijn meer dan genoeg belangrijke projecten. Ga als onze nieuwe collega deze boeiende uitdaging aan. Ontdek onze vacatures op www.despoorwegenwervenaan.be
KPMG is een wereldwijd netwerk van professionele dienstverleners op het gebied van audit, belastingen en adviesverlening. Bij ons kan je als masterstudent met een diploma industrieel ingenieur voor een waaier aan opportuniteiten terecht. Zo kan je als Technology Advisor aan het werk, maar kan je bijvoorbeeld ook ons Physical Asset Management team komen versterken.
MBG: YOUR PARTNER IN CONSTRUCTION MBG is reeds lange tijd een gevestigde waarde in de bouwwereld. Onze gedrevenheid in innovatie, kwaliteit én flexibiliteit komt op tal van manieren tot uiting. Wij realiseren projecten van klein tot megagroot, zowel nieuwbouw als renovatie, en dit over héél Vlaanderen. Onze medewerkers zorgen onder andere voor de bouw van woon- en zorgcentra, ziekenhuizen, industriële- en overheidsgebouwen, sportcentra, residenties en de Scholen van Morgen. Door tewerkstelling vanop de werf en kantoren in Wilrijk, Brugge, Brasschaat en Geel trachten we de mobiliteit van onze medewerkers actief te beperken. Dankzij de inbedding van ons merk in de overkoepelende groep CFE, combineren we de flexibiliteit van een zelfstandig opererend bouwbedrijf met een hoge betrouwbaarheid en grote financiële slagkracht. Bekijk onze mooie projecten en vacatures op onze vernieuwde website: www.mbg.be
MEDIAGENIX has been delivering state-of-the-art software for radio and television channels since 1992. Our integrated software suite WHATS’ON has developed into the most advanced broadcast management solution, the backbone for broadcasters, on-demand service providers, and platform/telco operators.
###Supporting your growth Orbid helpt ondernemingen groeien dankzij een stabiele IT, krachtige software en een sterke HR en operations. Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons.
OTA Insight is a Revenue Management Intelligence Provider for the hospitality business (our clients are individual hotels and major chains like Hilton, Accor, … ). OTA Insight dashboard provides rate intelligence for the hotels to increase their revenue by optimisation of the pricing of the rooms on various channels for various length of stays. We combine cutting edge technology and data analytics to provide business intelligence driving revenue management processes to maximise occupancy and rates for incremental revenues. Today OTA Insight is present in more than 134 countries around the world and have more than 16 000 partners.
Pepsi, Looza, Lay's, Doritos, Tropicana,... Je kent ze wel, producten met naam en faam. Meer nog, je hebt ze ongetwijfeld in je koel- of voorraadkast staan. Sterke merken, dat vraagt om straffe medewerkers. Daarom geven we onze mensen alle kansen om verantwoordelijkheid te nemen en door te groeien.
Planet Talent introduceert Topstarters bij innovatieve bedrijven en helpt beide partijen sneller groeien. Met persoonlijke coaching en een unieke online leeromgeving stimuleren wij pas afgestudeerden om meteen hoog te mikken. Zoek je uitdaging, passie en een job waarin innovatie centraal staat? Welkom! Want wij zijn allergisch voor de verspilling van jong IT talent!
INSEL-Ingenieursselecties is een erkend wervings- en selectiebureau dat zich specifiek richt op ingenieurs en technische bachelors, in alle marktsectoren en voor alle functies, van projectingenieur tot directeur. Voor de eerste tot de laatste carrièrestap, elke consultant is gespecialiseerd in een specifiek kennisdomein, met meestal een jarenlange praktijkervaring achter de rug. Bovendien zijn al onze consultants zelf ook ingenieur en dus volledig op jouw golflengte. Kortom, een betrouwbare gids die jou wegwijs maakt op de arbeidsmarkt en die jou ondersteunt bij jouw eerste en alle daaropvolgende carrièrestappen. Wij hebben kantoren in Antwerpen – Brussel – Gent – Hasselt – Luik – Namen Meer info op www.insel.be Randstad Professionals Wil je je specialiseren in engineering, ICT, finance, life sciences, sales & marketing of HR of ben je al een specialist in één van deze domeinen? Randstad Professionals begeleidt en selecteert professionals voor projecten bij topwerkgevers. De ideale werkomgeving voor wie houdt van de afwisseling van projectwerk en te vinden is voor een stevige uitdaging op langere termijn. Wij hebben kantoren in: – Antwerpen – Brussel – Gent – Hasselt – Luik – Namen Meer info op www.randstadprofessionals.be
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4800 medewerkers en haalde in 2015 een omzet van 1,4 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 8,1 miljard en heeft 34.000 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen van haar succes. Investeringen in infrastructuur en in mensen kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De hoofdzetel van UNILIN is gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.
VINCI Facilities, onderdeel van de groep VINCI Energies, is een belangrijke speler op het gebied van Facility Management en Multi Technische beheer. In België stelt VINCI Facilities meer dan 370 mensen te werk, goed voor een omzet van 51 miljoen in 2016. VINCI Facilities biedt een volledige waaier aan onderhoudsdiensten, met inbegrip van het beheer en de exploitatie, systematische en voorwaardelijke correctief- en preventief, onderhoud. Dit alles volgens de reglementaire controles, keuringen en certificeringen.