Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (Manufacturing Execution System) en logistieke operaties (Warehouse Management System). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak-, de procesindustrie, in groothandel en distributie.
t-office is de gespecialiseerde service van t-interim voor hoger opgeleide en gespecialiseerde profielen. We gaan actief met jou op zoek naar het bedrijf en de job die bij jou past. Op interimbasis of meteen in vast dienstverband. Tijdens een uitgebreid selectieproces kijken we niet enkel naar je competenties, maar ook naar je waarden en je ambities. We begeleiden je in je sollicitatieproces, geven je advies rond je CV en sollicitatietips, én we volgen je de eerste maanden na je aanwerving nauwlettend op. Op elk moment van je carrière voel je ons enthousiasme en onze persoonlijke betrokkenheid.
De Willy Naessens Group is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, garages, landbouwgebouwen en zwembaden. Door onze totale verticale integratie heeft de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 7000 realisaties. Daarnaast is de Group actief in de vleessector. De Group is zowel actief in de productie van fijne vleeswaren, gekookte en geraden hammen, salami ed., als in de distributie van onze producten naar slagerijen, delicatessewinkels en supermarkten. Ter ondersteuning van onze groei zijn we steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel bedienden als arbeiders. Onze medewerkers hebben uiteenlopende talenten en uiteenlopende achtergronden. Ze komen terecht in een dynamische werksfeer vol kansen. Hun persoonlijke groei en ontwikkeling wordt immers gegarandeerd door een stabiel en financieel sterk bedrijf.
Bamcontractors is een dochtermaatschappij van **BAM Belgium** die deel uitmaakt van de Koninklijke BAM Groep die investeert in vernieuwde technologie en sterk inzet op innovatie. Het is één van de grootste bouwbedrijven in België met expertise in gebouwen, infrastructuur, burgerlijke bouwkunde, industriële- en waterbouwkundige projecten. Onze mensen zijn gedreven door kwaliteit, veiligheid, vakkennis en services en zijn continu op zoek zijn naar zaken om te verbeteren.
Canon staat gekend om zijn innoverende technologieën en oplossingen op vlak van beeldverwerking. Naast een brede waaier aan fotografisch materiaal, biedt Canon ook hoogwaardige print- en scansystemen aan voor elk marktsegment. Met een ongeëvenaarde kennis op vlak van document- en informatiebeheer, kan Canon zijn uitgebreide en wereldwijde klantenkring steeds verrassen met de nieuwste technologieën.
Ben jij ingenieur of technische bachelor? Wordt jij ook overspoeld met vacatures en weet je niet hoe te kiezen? Dan helpt elekti. jou op weg. Elekti. biedt jou als selectiekantoor meer dan een sollicitatiegesprek. Je wordt er geadviseerd door een ingenieur over welke loopbaan, sector en bedrijfscultuur het best bij je past. Elekti. biedt door deze aanpak een uniek ingenieursnetwerk aan bij bedrijven actief in West- en Oost-Vlaanderen. Wil je deel uitmaken van dit netwerk? Kom dan bij ons langs tijdens de jobbeurs of stuur nu al een bericht naar stefaan@elekti.be voor een afspraak.
We match ambitious companies with the finest IT talent. Our sole focus is to attract young IT talents and nurture them towards excellence.
HR Rail werft aan voor Infrabel en NMBS. Bedrijven met verschillende missies, maar één doel: het optimaal verzekeren van het spoorvervoer. In die context zijn we constant op zoek naar talent om verschillende uitdagingen op vlak van mobiliteit aan te gaan. Technische innovaties, nieuwe infrastructuur, de groei van het nationale reizigersverkeer: er zijn meer dan genoeg belangrijke projecten. Ga als onze nieuwe collega deze boeiende uitdaging aan. Ontdek onze vacatures op www.despoorwegenwervenaan.be
KPMG is een wereldwijd netwerk van professionele dienstverleners op het gebied van audit, belastingen en adviesverlening. Bij ons kan je als masterstudent met een diploma industrieel ingenieur voor een waaier aan opportuniteiten terecht. Zo kan je als Technology Advisor aan het werk, maar kan je bijvoorbeeld ook ons Physical Asset Management team komen versterken.
###Supporting your growth Orbid helpt ondernemingen groeien dankzij een stabiele IT, krachtige software en een sterke HR en operations. Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons.
OTA Insight is a Revenue Management Intelligence Provider for the hospitality business (our clients are individual hotels and major chains like Hilton, Accor, … ). OTA Insight dashboard provides rate intelligence for the hotels to increase their revenue by optimisation of the pricing of the rooms on various channels for various length of stays. We combine cutting edge technology and data analytics to provide business intelligence driving revenue management processes to maximise occupancy and rates for incremental revenues. Today OTA Insight is present in more than 134 countries around the world and have more than 16 000 partners.
STRABAG Belgium maakt deel uit van het grote bouwtechnologieconcern STRABAG SE. We realiseren jaarlijks wereldwijd duizenden bouwprojecten. Van omvangrijke infrastructuurprojecten tot complexe gebouwen. Wil jij daar deel van uitmaken? Dat kan! STRABAG Belgium biedt heel wat uitdagingen voor studenten en starters.
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4800 medewerkers en haalde in 2015 een omzet van 1,4 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 8,1 miljard en heeft 34.000 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen van haar succes. Investeringen in infrastructuur en in mensen kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De hoofdzetel van UNILIN is gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.