WILLEMEN GROEP is vandaag de grootste familiale Belgische bouwgroep. De uitbouw van de groep raakte tijdens de vierde generatie in een stroomversnelling, o.a. met de overname van aannemingsbedrijven als Franki (1998), Cosimco (2005), groep De Waal (2005) en wegenbouwers Aswebo (2011) en Aannemingen Van Wellen (2014). Vanaf 2018 wordt ook bouwbedrijf Kumpen (sinds 2011 voor 50% deel van de groep) helemaal geïntegreerd. We bieden onze klanten een bijzonder complementaire waaier aan bouwactiviteiten, gaande van civiele projecten, over industriebouw, residentiële en utilitaire projecten, tot wegenbouw, al dan niet in combinatie.
Wie de wereld wil ontdekken, beperkt zich niet tot sightseeing. Die duikt erin, stippelt een eigen koers en trotseert de golven. Steeds groter, verder en avontuurlijker. Met die gedrevenheid maakten onze medewerkers Jan De Nul Group expert in zijn vak. Grensverleggende bagger- en milieuactiviteiten of innovatieve offshore en civiele werken? Het is bij ons altijd baanbrekend en net iets uitdagender.
De Willy Naessens Group is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, garages, landbouwgebouwen en zwembaden. Door onze totale verticale integratie heeft de Willy Naessens Group alles in eigen beheer, van studiedienst en productie tot eigen transport en montage, hetgeen zich weerspiegelt in de reeds meer dan 7000 realisaties. Daarnaast is de Group actief in de vleessector. De Group is zowel actief in de productie van fijne vleeswaren, gekookte en geraden hammen, salami ed., als in de distributie van onze producten naar slagerijen, delicatessewinkels en supermarkten. Ter ondersteuning van onze groei zijn we steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel bedienden als arbeiders. Onze medewerkers hebben uiteenlopende talenten en uiteenlopende achtergronden. Ze komen terecht in een dynamische werksfeer vol kansen. Hun persoonlijke groei en ontwikkeling wordt immers gegarandeerd door een stabiel en financieel sterk bedrijf.
De Ad Ultima Groep is met een omzet van 23 miljoen euro, 200 medewerkers en vestigingen in Frankrijk en België, één van de belangrijkste Microsoft Partners. Onze organisatie is actief in een waaier van productie gerichte sectoren en kende sinds haar ontstaan een sterke en gezonde groei. De diverse certificaties en partnerships van ons bedrijf weerspiegelen de continue groei van Ad Ultima en de hoge graad van klantentevredenheid die wij halen uit de implementatie van het state-of-the-art ERP pakket, Naast de competenties rondom ERP heeft de Ad Ultima Group veel kennis en ervaring op complementaire vakgebieden zoals CAD, PLM, CRM, Business Intelligence, Document Management, Collaboration en Infrastructuur. Veel van onze klanten ervaren deze combinatie van competenties als uniek en van grote toegevoegde waarde. Nog niet overtuigd... dan hier kort en bondig. Wij staan voor: * 100% Drive & Ambitie * 15+ Jaar ervaring * 200+ Geëngageerde collega's * 500+ tevreden klanten * 15% Jaarlijkse Groei * 30 Miljoen turn - over * 3 landen: België, Frankrijk & Nederland * 7 Kantoren: HQ Kortrijk(B), Ghelamco Gent(B), Leuven(B), Turnhout (B), Paris (FR), Lyon(FR), Toulouse (FR), Ede (NL)
ArcelorMittal Gent maakt deel uit van ArcelorMittal, het grootste staalbedrijf ter wereld. De vestiging in Gent ken je misschien nog beter onder onze vroegere naam: Sidmar. Elk jaar maken wij ongeveer 5 miljoen ton staal, dat wordt verwerkt in auto’s, koelkasten, radiatoren, huishoudapparaten, verpakkingsmateriaal, windturbines… Overal waar je rondkijkt, zie je dus wel een stukje van ons. Op ons bedrijfsterrein van 800 ha maken we staal van A tot Z. We verwerken grondstoffen, voornamelijk ertsen en kolen, tot volledig afgewerkte staalproducten. De verschillende productieafdelingen sluiten naadloos op elkaar aan. Elke stap in het productieproces verloopt sterk geautomatiseerd en vraagt specifieke expertise. ArcelorMittal Gent is een sterke speler in een wereld die voortdurend in beweging is. En zelf zitten we ook niet stil. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan de helft van de producten die we vandaag maken, vijf jaar geleden zelfs nog niet bestond? Dat en nog veel meer kun je ontdekken op onze website:gent.arcelormittal.com.
Royal Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) is een van de meest toonaangevende internationale dienstverleners op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. We leveren wereldwijd creatieve en innovatieve totaaloplossingen voor infrastructurele uitdagingen in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta’s. We houden ons onder meer bezig met aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers. Daarnaast voeren we projecten uit en leveren we een breed spectrum aan maritieme diensten voor de offshore energiesector, waaronder subsea, zwaar transport, hijswerk en installatie (uitgevoerd door Boskalis, Dockwise en Fairmount) en leveren we sleepdiensten en voeren we scheepsbergingen uit (uitgevoerd door SMIT Salvage). Daarnaast hebben we meerdere strategische partnerships in havensleep- en terminaldiensten (KOTUG SMIT Towage, Keppel Smit Towage, Saam Smit Towage en Smit Lamnalco). Boskalis biedt letterlijk een wereld aan activiteiten en verandert daarmee de wereld. Dit doen we samen met circa 8.200 medewerkers, exclusief het deel in partnerships. Met een veelzijdige vloot van 1.000 eenheden zijn we actief in circa 75 landen, verspreid over zes continenten.
Canon staat gekend om zijn innoverende technologieën en oplossingen op vlak van beeldverwerking. Naast een brede waaier aan fotografisch materiaal, biedt Canon ook hoogwaardige print- en scansystemen aan voor elk marktsegment. Met een ongeëvenaarde kennis op vlak van document- en informatiebeheer, kan Canon zijn uitgebreide en wereldwijde klantenkring steeds verrassen met de nieuwste technologieën.
Werken aan wegen en autosnelwegen, tramsporen, containerterminals, luchthavens, parkings, sportcomplexen: Colas Belgium draagt bij tot het succes van boeiende projecten voor de openbare en particuliere markt. Colas Belgium beschikt over een nationaal netwerk van afdelingen, een uitgebreide technische expertise, industriële en logistieke middelen die de volledige productieketen omvatten en krachtige instrumenten inzake onderzoek en ontwikkeling. Daardoor kunnen we onze klanten kwaliteitsvolle materialen en concurrentiële diensten aanbieden. Onze troeven: Bijzondere aandacht voor onthaal en integratie. Dynamische en aangename werksfeer. Gevarieerde en uitdagende jobs met doorgroeimogelijkheden. Permanente opleidingsmogelijkheden. Aantrekkelijk salarispakket, extralegale voordelen en een firmawagen. Regionale tewerkstelling in onze verschillende vestigingen: Brussel, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant (Wegebo), Antwerpen en Limburg (VBG) en Wallonië.
Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau met volgende vakgebieden: GEBOUWEN, INFRASTRUCTUUR & CONSULTANCY SERVICES. De hoofdzetel van Evolta is gevestigd te Brussel, met regionale vertegenwoordiging te Moerbeke, Wevelgem, Rumst en Oostende. Als onafhankelijk ingenieurs- en architectenbureau wil Evolta zijn positie verder verstevigen. Daarom zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers met volgende profielen: projectingenieurs, ontwerpers, tekenaars, toezichters, ..., in alle technische disciplines: bouwkunde, machinebouw, piping, instrumentatie, elektriciteit, ... Evolta beschikt over een groep van een 100-tal medewerkers. Het grootste deel hiervan genoot een hogere technische opleiding (architecturaal/bouwkundig of elektrisch/mechanisch). Deze worden aangevuld met specialistisch (verkeerskunde, landschapsarchitectuur, veiligheidscoödinator, ...) of algemeen opgeleide collega's. Bij Evolta vind je de creativiteit en innovatie van een KMO en de ontplooiingskansen eigen aan een snelgroeiende onderneming !
Exellys. Onze enige focus is de professionele ontwikkeling van jonge IT-talenten. Wij bieden hen de kans om vanaf dag één mee te werken aan een uitdagend IT-project bij één van onze klanten, middelgrote tot grote ondernemingen met een belangrijke IT-afdeling of scale-ups in de technologiesector. Wij bouwen aan langdurige en succesvolle samenwerkingen tussen de bedrijfswereld en IT-talenten. Ben je nogal overdonderd door de vele mogelijkheden van een carrière in IT? Bij Exellys werken we samen met jou aan jouw perfecte carrière. Eerst helpen we je te kiezen uit een breed aanbod van jobs, technologieën en klanten. Daarna start je in ons Start Smart training- en coachingprogramma. En geloof ons: dit programma is anders. Je verwerft er de essentiële vaardigheden, competenties en kennis die je nodig hebt om een effectieve IT-professional te worden. Ben je klaar om je carrière in IT te starten? Ben je net zoals wij, ambitieus en toegewijd? Kom dan zeker eens kennis maken op onze stand. En ontdek waarom jij je carrière best start bij Exellys.
JEKA vzw voor al jouw groepsreizen tegen een eerlijke prijs. Wil je met een groep vrienden vanaf 12 personen op citytrip of naar één van onze 12 bestemmingen in Europa dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alles kan daarnaast ook op maat uitgewerkt worden. Heb je dus zin in een trip naar Moskou of de Balkanlanden dan werken we deze voor jullie met plezier uit.
KPMG is een wereldwijd netwerk van professionele dienstverleners op het gebied van audit, belastingen en adviesverlening. Bij ons kan je als masterstudent met een diploma industrieel ingenieur voor een waaier aan opportuniteiten terecht. Zo kan je als Technology Advisor aan het werk, maar kan je bijvoorbeeld ook ons Physical Asset Management team komen versterken.
Pepsi, Looza, Lay's, Doritos, Tropicana,... Je kent ze wel, producten met naam en faam. Meer nog, je hebt ze ongetwijfeld in je koel- of voorraadkast staan. Sterke merken, dat vraagt om straffe medewerkers. Daarom geven we onze mensen alle kansen om verantwoordelijkheid te nemen en door te groeien.
Planet Talent introduceert Topstarters bij innovatieve bedrijven en helpt beide partijen sneller groeien. Met persoonlijke coaching en een unieke online leeromgeving stimuleren wij pas afgestudeerden om meteen hoog te mikken. Zoek je uitdaging, passie en een job waarin innovatie centraal staat? Welkom! Want wij zijn allergisch voor de verspilling van jong IT talent!
INSEL-Ingenieursselecties is een erkend wervings- en selectiebureau dat zich specifiek richt op ingenieurs en technische bachelors, in alle marktsectoren en voor alle functies, van projectingenieur tot directeur. Voor de eerste tot de laatste carrièrestap, elke consultant is gespecialiseerd in een specifiek kennisdomein, met meestal een jarenlange praktijkervaring achter de rug. Bovendien zijn al onze consultants zelf ook ingenieur en dus volledig op jouw golflengte. Kortom, een betrouwbare gids die jou wegwijs maakt op de arbeidsmarkt en die jou ondersteunt bij jouw eerste en alle daaropvolgende carrièrestappen. Wij hebben kantoren in Antwerpen – Brussel – Gent – Hasselt – Luik – Namen Meer info op www.insel.be Randstad Professionals Wil je je specialiseren in engineering, ICT, finance, life sciences, sales & marketing of HR of ben je al een specialist in één van deze domeinen? Randstad Professionals begeleidt en selecteert professionals voor projecten bij topwerkgevers. De ideale werkomgeving voor wie houdt van de afwisseling van projectwerk en te vinden is voor een stevige uitdaging op langere termijn. Wij hebben kantoren in: – Antwerpen – Brussel – Gent – Hasselt – Luik – Namen Meer info op www.randstadprofessionals.be
SBE is een innovatief studie-, teken- en ingenieursbureau met meer dan 25 jaar ervaring. Met referenties over de hele wereld kan SBE terecht gezien worden als een gevestigde waarde in de sector. Het kantoor is gevestigd te Sint-Niklaas. Team SBE is steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s.
UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 4800 medewerkers en haalde in 2015 een omzet van 1,4 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 8,1 miljard en heeft 34.000 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen van haar succes. Investeringen in infrastructuur en in mensen kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De hoofdzetel van UNILIN is gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.