Onthaaldag voor Industrieel Ingenieurs (Campus Schoonmeersen)

Wat is dit?

De faculteit organiseert op vrijdag 21 september 2018 een onthaaldag voor alle nieuwe studenten van onze opleiding, zowel 1ste bachelors als schakelprogramma’s. Deze dag is heel handig om als nieuwe student direct van start te kunnen gaan in de opleiding. Wij raden sterk aan om naar deze onthaaldag te komen en je hier voor in te schrijven. Inschrijven voor de onthaaldag doe je via deze link. Er wordt om 8u30 van start gegaan, zorg dat je zeker op tijd bent want het auditorium zal snel gevuld zijn! Op deze onthaaldag ontdek je alle details over verder studeren en wat deze richting allemaal inhoudt. Er wordt ook duidelijk gemaakt wat er allemaal van jou, als student, verwacht wordt.

Op deze dag zal jij ook al je cursussen voor het 1e semester kunnen afhalen. Speciaal voor deze onthaaldag kunnen de cursussen afgehaald worden dichtbij gebouw D. Op de plattegrond van campus Schoonmeersen is de locatie van het afhaalpunt aangeduid. Wij zullen ook wegwijzers op de campus aanbrengen zodat jij je weg naar het afhaalpunt vindt. Cursussen afhalen, kan enkel indien jij jouw cursussen op voorhand hebt besteld. Bestellen kan je doen door op onze website op cursusverkoop te klikken en de stappen te volgen. Bij vragen of problemen kan je altijd een mailtje sturen naar cursus@hermesgent.be.

Daarbovenop voorzien wij, als studentenkring van jullie opleiding, passende gratis snacks zodat je zelf geen eten hoeft mee te nemen! Wij zullen ook wat animatie voorzien met een attractie! Om alles vlot te laten verlopen verwacht men dat alle studenten het volgende meenemen:

Waar is dit?

De onthaaldag start om 8u30 in het auditorium van het C gebouw op campus Schoonmeersen.

De campus heeft als adres Valentin Vaerwyckweg 1. Wij vermoeden dat de meesten onder jullie het auditorium niet precies weten zijn. Daarom zullen wij voor duidelijke wegwijzers zorgen die jou naar het juiste auditorium leiden. Aangekomen de parking moet je op zoek gaan naar het gebouw met een grote C op. Daarin bevindt zich het auditorium waarin je verwacht wordt. Eenmaal je in de buurt van gebouw C bent, zal je de wegwijzers vinden. Op deze plattegrond van campus Schoonmeersen is de locatie van het auditorium in het C gebouw aangeduid:

hermeslokaal