Onthaaldag voor Industrieel Ingenieurs (Campus Schoonmeersen)

Wat is dit?

De faculteit organiseert op vrijdag 18 september 2020 een onthaaldag voor alle nieuwe studenten van onze opleiding, zowel 1ste bachelors als schakelprogramma’s. Deze dag is heel handig om als nieuwe student direct van start te kunnen gaan in de opleiding. Op deze onthaaldag ontdek je alle details over verder studeren en wat deze richting allemaal inhoudt. Er wordt ook duidelijk gemaakt wat er allemaal van jou, als student, verwacht wordt.

Op deze dag zal jij ook al je cursussen voor het 1e semester kunnen afhalen. Wij zullen ook wegwijzers op de campus aanbrengen zodat jij je weg naar het afhaalpunt vindt. Cursussen afhalen, kan je doen door op voorhand of de dag zelf te bestellen. Bestellen kan je doen door op onze website op cursusverkoop te klikken en de stappen te volgen. Bij vragen of problemen kan je altijd een mailtje sturen naar cursus@hermesgent.be. De betaling gebeurt bij afhalen van de boeken, gelieve bij voorkeur met Payconiq of anders met bancontact te betalen voor een snelle afhandeling. Er wordt geen cash aanvaard.

Om ervoor te zorgen dat jullie vanaf maandag 21 september zonder problemen jullie weg kunnen vinden, voorzien wij op deze dag een rondleiding over heel de campus. Om alles vlot te laten verlopen verwacht men dat alle studenten het volgende meenemen:

Waar is dit?

De campus heeft als adres Valentin Vaerwyckweg 1.

Onthaaldag

Coronamaatregelen

Om alles vlot te laten verlopen vragen wij u volgende maatregelen op te volgen: