Onthaaldag voor Industrieel Ingenieurs (Campus Schoonmeersen)

Wat is dit?

De faculteit organiseert op donderdag 19 september 2019 een onthaaldag voor alle nieuwe studenten van onze opleiding, zowel 1ste bachelors als schakelprogramma’s. Deze dag is heel handig om als nieuwe student direct van start te kunnen gaan in de opleiding. Wij raden sterk aan om naar deze onthaaldag te komen en je hier voor in te schrijven. Inschrijven voor de onthaaldag doe je via deze link. Er wordt om 9u van start gegaan, zorg dat je zeker op tijd bent want het auditorium zal snel gevuld zijn! Op deze onthaaldag ontdek je alle details over verder studeren en wat deze richting allemaal inhoudt. Er wordt ook duidelijk gemaakt wat er allemaal van jou, als student, verwacht wordt.

Op deze dag zal jij ook al je cursussen voor het 1e semester kunnen afhalen. Speciaal voor deze onthaaldag kunnen de cursussen afgehaald worden dichtbij gebouw D. Op de plattegrond van campus Schoonmeersen is de locatie van het afhaalpunt aangeduid. Wij zullen ook wegwijzers op de campus aanbrengen zodat jij je weg naar het afhaalpunt vindt. Cursussen afhalen, kan je doen door op voorhand of de dag zelf te bestellen. Bestellen kan je doen door op onze website op cursusverkoop te klikken en de stappen te volgen. Bij vragen of problemen kan je altijd een mailtje sturen naar cursus@hermesgent.be. De betaling gebeurt bij afhalen van de boeken, gelieve met bancontact te betalen voor een snelle afhandeling, slechts 1 kassa zal cash aanvaarden.

Om ervoor te zorgen dat jullie vanaf maandag 23 september zonder problemen jullie weg kunnen vinden, voorzien wij op deze dag een rondleiding over heel de campus. Na deze rondleiding is er ook nog een leuke activiteit gepland zodat jullie al wat medestudenten leren kennen en zelf ook op zoek kunnen gaan naar al de belangrijke plaatsen op de campus! Om alles vlot te laten verlopen verwacht men dat alle studenten het volgende meenemen:

Waar is dit?

De onthaaldag start om 9u in het auditorium D van het D gebouw op campus Schoonmeersen.

De campus heeft als adres Valentin Vaerwyckweg 1. Wij vermoeden dat de meesten onder jullie het auditorium niet precies weten zijn. Daarom zullen wij voor duidelijke wegwijzers zorgen die jou naar het juiste auditorium leiden. Aangekomen de parking moet je op zoek gaan naar het gebouw met een grote D op. Daarin bevindt zich het auditorium waarin je verwacht wordt. Eenmaal je in de buurt van gebouw D bent, zal je de wegwijzers vinden. Op deze plattegrond van campus Schoonmeersen is de locatie van het auditorium in het D gebouw aangeduid:

hermeslokaal