Job & Stage Event

Job & Stage Event Open

Het Job & Stage Event voor industrieel ingenieurs en gerelateerde professionele bachelors zal plaatsvinden op donderdag 20 februari 2020 in het ICC, te vinden in het Citadelpark. Van 13u30 tot 18u verwachten de bedrijven jullie aan hun standen. Hier kunnen jullie dan in een aangename omgeving de eerste contacten leggen met maar liefst 97 bedrijven uit verschillende sectoren. Hierop aansluitend organiseren wij een receptie (van 18u00 tot 19u00).

De aanwezige bedrijven kunnen via deze link teruggevonden worden: https://www.recruitment.hermesgent.be/floorplan/

Om het Job & Stage Event voor jullie en voor de bedrijven te vergemakkelijken, vragen wij aan alle Ugent studenten om in te schrijven door te registreren op Ugent Career: https://www.ugent.be/nl/careercenter (CV bijvoegen is verplicht)

inschrijven voor Hogent studenten moet via: https://hogent.jobteaser.com/nl/users/sign_in?back_to_after_login=%2F (CV bijvoegen is verplicht)

inschrijven voor andere studenten kan via: https://hermes.laboraters.com/Account/Register

Ugent Career is een platform dat studenten en bedrijven bij elkaar brengt. Studenten kunnen al hun gegevens invullen waardoor bedrijven makkelijker interessante studenten kunnen bewaren. Als student kan je alle bedrijven zien die op het Job & Stage event staan alsook hun vacatures.

Aan het onthaal kan je ook deelnemen aan de tombola met fantastische prijzen. De prijsuitreiking vindt achteraf plaats tijdens de receptie.

Voor vragen over het event of Ugent Career: recruitment@hermesgent.be .

Meer info via volgende link

Praktisch

Aanvang: 20/2/2020 om 13:30
Voorzien einde: 20/2/2020 om 18:00
Locatie ICC Gent

Toegang

Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen.