1ste Bachelor Weekend 2019-2020

Wat is 1ste Bachelor Weekend?

Ben jij een eerstejaarsstudent die snel op de benen wilt geraken, nieuwe mensen beter wilt leren kennen en openstaat voor een weekend gevuld met actie, ontspanning, cantussen en lekker bier?
Dan is het eerstebachweekend DE perfecte match. We nemen allen samen de trein naar het verblijf waar we ons installeren en gezellig samen iets drinken. Zaterdag beginnen we met een avontuurlijke teambuilding in de voormiddag. In de namiddag houden we het dan weer lekker rustig na een intense voormiddag.
Na een lange dag bonden, genieten we van een warme zelfgemaakte maaltijd en een paar frisse drankjes. Met een gematigde kater is het zondagochtend opstaan om ons naar het trampolinepark te begeven voor een dag vol springplezier.
Daarna nemen we samen de trein terug naar Gent om het weekend af te sluiten. Alles is inbegrepen! Van vervoer tot eten, drank en leuk gezelschap!

Waar

Verblijfsdomein Hoogland in Lokeren. We overnachten in het gebouw De Wingerd. Het domein is rustig gelegen naast het park en een groot bos.
Meer info over de locatie en accommodatie vind je via deze link.

Wanneer

We vertrekken op vrijdag 18 oktober rond 17u-18u vanuit Gent met de trein en zijn terug in Gent op zondag 20 oktober rond 15u-16u.

Inschrijven

Om in te schrijven stuur je een mailtje met je naam, GSM-nummer en adres naar schachtentemmer@hermesgent.be. De praktische info zal via mail meegedeeld worden.
Zet je ook zeker op aanwezig op het facebook evenement om up-to-date te blijven!