1ste Bachelor Weekend 2018-2019

hermeslokaal

Wat is 1ste Bachelor Weekend?

Ben jij een eerstejaarsstudent die snel op de benen wilt geraken, nieuwe mensen beter wilt leren kennen en openstaat voor een weekend gevuld met actie, ontspanning, cantussen en lekker bier?
Dan is het eerstebachweekend DE perfecte match. We nemen allen samen de trein naar het verblijf waar we ons installeren en gezellig samen iets drinken. Zaterdag is het met veel enthousiasme opstaan om te vertrekken naar Bobbejaanland.
Na een lange dag wandelen, praten en adrenalinekicks genieten we van een warme zelfgemaakte maaltijd en een paar frisse drankjes. Met een gematigde kater is het zondagochtend opstaan om ons naar de hoogteparcours van het terrein te begeven.
Daarna nemen we samen de trein terug naar Gent om het weekend af te sluiten. Alles is inbegrepen! Van vervoer tot eten, drank en leuk gezelschap!

Waar

Verblijfsdomein De Hoge Rielen in Kasterlee. We overnachten in een rustig gelegen hut tussen de naaldbomen. De perfecte locatie om rustig een wandeling te maken en feest te vieren in onze chalet.
Meer info over de locatie en accommodatie vind je via deze link.

Wanneer

We vertrekken op vrijdag 19 oktober rond 17u-18u vanuit Gent met de trein en zijn terug in Gent op zondag 21 oktober rond 15u-16u. Doordat de verkiezing op het weekend van 13 oktober valt hebben we onze datum moeten wijzigen. De datums op de flyers zijn dus verkeerd.

Inschrijven

Om in te schrijven stuur je een mailtje met je naam, GSM-nummer en adres naar schachtentemmer@hermesgent.be. De praktische info zal via mail meegedeeld worden.
Zet je ook zeker op aanwezig op het facebook evenement om up-to-date te blijven!